"Пральна машинка" для навушників

"Пральна машинка" для навушників

Технологічні новинки не перестають дивувати. Чи думали ви колись, що у вас може бути спеціальна пральна машинка для навушників? А от розробники із США потурбувались про це і створили пристрій для очищення цих бездротових гаджетів.

Навушники стали необхідною частиною нашого життя. Ми використовуємо їх як для розваг, так і під час роботи. Через часте експлуатацію, навушники забруднюються, в них потрапляє пил та бактерії, які розмножуються, без ретельного очищення. Постійне використання навушників без необхідної чистки, може призвести до негативних наслідків, таких як вушні інфекції. У відповідь на цю проблему, американські розробники створили свою “пральну машинку”. Пристрій складається зі спеціального “барабану”, щіток та вмонтованої губки з антибактеріальним розчином, які дозволяють очистити гаджет за декілька хвилин. За словами креаторів проекту, ця новинка дуже проста у використанні та може прослугувати більше шести років.

Як це працює?

Власникам пристрою необхідно підмикнути його до джерела живлення, покласти навушники до барабану та закрити кришку. Коли користувач натисне вмикаючу кнопку, навушники почнуть обертатися в “барабані”, а губки і щітки зніматимуть з них пил і бруд. Після двохвилинного очищення, власнику пристрою достатньо буде дістати свій гаджет і прочистити пилозахисні сітки вбудованою щіточкою. 

Як ви ставитеся до таких технологічних новинок? Чи вважаєте ви їх потрібними? Пишіть свою думку у коментарях на нашій сторінці на Facebook.