Стартапи, що поліпшують повсякденність

Стартапи, що поліпшують повсякденність

Представляємо вашій увазі три нових технологічних стартапу, які можуть поліпшити повсякденне життя.

1

Креатори з Канади створили зручний та компактний компостер, за допомогою якого можна ефективно позбавитись від харчових відходів. З таким пристроєм можна перетворити залишки їжі в натуральний компост для удобрення домашніх рослин. Для його отримання, достатньо засипати харчові відходи у пристрій на натиснути кнопку. ПІсля чого, отриманий компост можна використати як для удобрення рослин у домі, так і для саду. Компостер дозволяє скоротити вуглецевий слід, який залишає людина у щоденному побуті.

2

Американські новатори розробили пристрій, за допомогою якого можна грати у будь-які мобільні ігри на великому екрані без затримок. Розробники вважають, що не кожен може дозволити собі купувати дорогі консолі та ігри для них, але у майже у кожного є сучасний смартфон, який можна використовувати у якості ігрової приставки. Для використання пристрою необхідно помістити в нього свій телефон та під’єднати клавіатуру або джойстик. 

3

Розробники із США створили нашийний вентилятор для охолодження тіла у теплу пору року. У літню спеку деякі люди користуються віялом або портативним ручним вентилятором, але такі засоби не дуже зручні. Саме тому команда американських креаторів розробила свій пристрій, який можна використовувати навіть граючи у спортивні ігри або бігаючи, адже його не потрібно тримати в руках. Нашийний вентилятор стане оптимальним рішенням для людей, які важко переносять літню спеку, а також для тих, хто працює на вулиці або у приміщеннях з високою температурою повітря.

Пишіть свою думку про стартапи на нашій сторінці у Facebook.