Українські технологічні стартапи

Українські технологічні стартапи

В Україні з кожним роком все більше розвивається стартап-культура, що допомагає дізнатися про креативні ідеї та розробки наших співвітчизників. Сьогодні ми розповімо вам про три цікавих українських стартапи. 

1

Розробники з Дніпра створили розумні насадки для милиць, які допомагають людям із травмами. Цей пристрій керується спеціальним застосунком, у якому лікар встановлює програму збільшення навантаження. Після чого, інформація про кількість кроків та навантаження з розумних насадок поступає на смартфон. Завдяки застосунку, лікар може бачити прогрес та додавати нові рекомендації. Технологічна новинка допоможе не тільки автоматизувати відновлення функцій опорно-рухової системи, а й стане юридичним захистом лікаря, у разі невиконання пацієнтом медичних рекомендацій. 

                    


2

Київські розробники створили хмарну систему для контролю доступу. Креатори пропонують встановлення своїх контролерів у приміщеннях з великою кількістю входів. Система працює як з відбитками пальців та ключ-картами, так і мобільним застосунком. Дані, які отримуються з встановлених на вході контролерів, одразу потрапляють в хмарну контрольну панель, яка дозволяє встановити різні права доступу, а також отримати статистику відмикання дверей. 

                     

3

Креатори з Києва розробили онлайн-сервіс психологічної допомоги. Користувач може обрати для себе спеціаліста у розробленому застосунку і отримувати кваліфіковану психологічну підтримку конфіденційно та віддалено. Для вибору необхідного психолога, можна звернутися до менеджера, який зкоординує та допоможе обрати. 

Пишіть свою думку щодо нових українських стартапів на нашій сторінці у Facebook